Mop Mop na Nišville Jazz Festivalu

Izvor: NisCafe.com, 05.Maj.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mop Mop na Nišville Jazz Festivalu

Sastav Mop Mop koji predvodi italijanski muzičar, producent, kompozitor i DJ Andrea Bennini, nastupiće na ovogdišnjem Nišvilu trećeg dana festivala, u subotu 16. avgusta.

Grupa koja je već stekla reputaciju jednog od najoriginalnijih sastava na “ničijoj zemlji” između džeza, fanka, latino muzike i “italijanskog postmodernizma”, privukao je nedavno i dodatnu pažnju, kada je njihova kompozicija ”Three Times Bossa“ (koju su komponovali Benini i klavijaturista Alessandro Trebo) uvršten u soundtrack filma Vudija Alena “Rimu, s ljubavlju” (2012). 

Nastavak na NisCafe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Mop Mop” na Nišvilu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Maj.2014

Još jedan od sastava koji će nastupiti na ovogodišnjem Nišvil festivalu je “Mop Mop” koji predvodi italijanski muzičar, producent, kompozitor i DJ Andrea Benini.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.