Čović: Zvezda nema razlog za nervozu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Zvezda nema razlog za nervozu

Ko će dobiti A licencu, a ko B u Evroligi? Da li će ove licence biti ukinute, otkriva Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde.

On je u razgovoru za Informer naglasio da nema razloga za brigu i nervozu.

- Više ne postoji ni A ni B licenca, već ugovor poput onog koji je potpisalo 11 klubova ili specijalna pozivnica. Zvezda je dugogodišnji pouzdan partner Evrolige u svim segmentima: od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takmičarskog do finansijske transparentnosti, koja je najbolja u ovom delu Evrope. Ispunjavamo sve standarde Evrolige. Zato Zvezda nema razloga za bilo kakvu nervozu, koju vidim kod nekih drugih klubova iz regiona - rekao je Čović.

Posle trijumfa protiv Cedevite, ali i odličnih igara u Top 16, postavlja se pitanje, može li Zvezda u Top 8?

- Napredujemo kao klub, u svakom smislu. Pobeda protiv Cedevite u onakvom ambijentu i pred onakvim sportskim veličinama i zvezdašima dovoljno govori da naši navijači prepoznaju šta radimo u Evropi ove sezone. Velike evropske utakmice o kojima priča cela Evropa za nas su postale standard. Već do sada smo u Evroligi uradili više nego prošle sezone, a kako će biti dalje, videćemo. Idemo utakmicu po utakmicu, bez opterećenja i euforije - dodao je Čović.

Predsednik Crvene zvezde kaže da još uvek nije poznato gde će beogradska ekipa igrati meč protiv Efesa, jer su Arsena i Pionir zauzeti 26. februara.

- Situacija oko te utakmice je vrlo komplikovana i imamo sužen manevarski prostor. Kada budemo imali definitivan odgovor, obavestićemo javnost - naglasio je Čović.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.