William Tyler objavio novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

William Tyler objavio novi singl

Američki folk muzičar William Tyler predstavio je novi singl “Sunken Garden” sa njegovog predstojećeg albuma.

Nova ploča kantautora iz Nešvila, “Modern Country” trebalo bi da bude objavljena 3. juna za američko, odnosno 10. juna za evropsko tržište pod okriljem Merge Records etikete.

Prema rečima Tylera koncept novog albuma biće nestanak bilo kakvog oblika autentične američke kulture.

Novo studijsko izdanje snimano je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u April Base Studios u Viskonsinu, a završeno u Nešvilu, miks je radio Jon Ashley, a produkciju, pored Tylera, potpisuje i Brad Cook.

Ovo je drugi singl sa budućeg albuma, prethodno je prezentovao pesmu “Kingdom of Jones”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Paul Simon objavio još jednu pesmu sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2016

Američki kantautor Paul Simon predstavio je novi singl “The Werewolf” koji će se naći na njegovom budućem studijskom izdanju “Stranger to Stranger”...Njegov predstojeći 13. solo album biće objavljen 3. juna za Concord Music Group čime legendarni muzičar završava petogodišnju diskografsku...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.