Weezer objavili video za pesmu “I Love the USA”

Izvor: BalkanRock.com, 18.Okt.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Weezer objavili video za pesmu “I Love the USA”

Američki sastav Weezer objavio je novi video za numeru “I Love the USA” koja se nalazi na deluxe izdanju albuma “The White Album” kao bonus pesma.

U spotu učestvuje sjajni komičar Patton Oswalt koji peva i svira vazdušnu gitaru u Ovalnoj sobi. U videu se pojavljuje i frontme grupe Rivers Cuomo, kao agent tajne službe.

Deseto studijsko izdanje “The White Album” objavljeno je početkom aprila za etiketu Crush Music i u pitanju je naslednik albuma “Everything Will Be Alright in the End”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

The Last Shadow Puppets obradili Leonarda Cohena (video)

Izvor: BalkanRock.com, 19.Okt.2016, 08:02

Britanski indie rok dvojac The Last Shadow Puppets nedavno su na turneji obradili pesmu “Is This What You Wanted” koju u originalu izvodi Leonard Cohen, a sada su predstavili prateći video...Reditelj Ben Chappel prikazuje Alexa Turnera kako igra i peva, dok prateći bend pojačan žičanom sekcijom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.