U prodaji karte za koncert  ZAA u Feedback-u

Izvor: Studnel.com, 06.Nov.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji karte za koncert ZAA u Feedback-u

Grupa ZAA održaće koncert 27. novembra u klubu Feedback. Početak njihovog nastupa zakazan je za 22 časa
ZAA će u Nišu nastupiti u sledećem sastavu: Ivan Đokić (gitara), Tomislav Ilić (bas-gitara), Zlatko Petković (bubanj), Zoran Vasić (klavijature), Rastko Uzunović (saksofon) i Sanja Vučić (vokal). Prisutni će imati priliku da čuju pesme sa njihovog aktuelnog albuma What About, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << i neke starije hitove. Basista benda ZAA Tomislav Ilić  povodom koncerta u Feedback-u obratio  se niškoj publici i izjavio: Nišlije,  27. novembra vam dolazimo u goste, a kao kod kuće. Ista meta, isto odstojanje. Vidimo se!
 
 
 

zaavintage shopenergy music shopfeedbackkarte u prodaji

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prodaji ulaznice za koncert grupe “ZAA” u Nišu!

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Nov.2015

Posle veoma aktivnog leta i dinamične festivalske turneje u zemlji i regionu, ZAA će održati dugo očekivane koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, 20, 21. i 27. novembra, čime će zaokružiti promociju aktulenog albuma „What About“...Jesenje aktivnosti nastavljaju snimanjem spota za pesmu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.