The Cure najavili evropsku turneju: Beč i Budimpešta jedini u regionu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Cure najavili evropsku turneju: Beč i Budimpešta jedini u regionu

Naredne jeseni The Cure će krenuti na evropsku turneju koja će nama najbliže obuhvatiti Beč i Budimpeštu.

Bend je za sada najavio 30 koncerata i to im je prva velika turneja na starom kontinentu posle 2008. godine. Pre toga, na leto, bend će svirati i po Americi.

Koncert u Beču održaće se 26. oktobra u Marx areni, a prodaja karata počinje u petak, 27. novembra u 9 sati preko www.oeticket.comi www.wien-ticket.at. Koncert u Budimpešti je dan kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << 27. oktobra. Ulaznice za mađarski koncert moći će od petka u 10 sati da se naruče preko www.livenation.hu i www.ticketpro.hu.

The Cure će na turneji svirati u postavi Robert Smit, Sajmon Galup, Rodžer O’Donel i Rivz Gabriels. Realno je očekivati i novi album, naslednika “4:13 Dream” koji bi trebalo da bude njegov nastavak, radnog naziva “4:14 Scream“. Uz novi disk u planu je i serija DVDa sa njihovih koncerata.

Podršku na turneji pružiće bend Twilight Sad.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.