The Cribs singlom najavljuju novi album

Izvor: BalkanRock.com, 31.Jul.2017, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Cribs singlom najavljuju novi album

Engleski bend The Cribs predstavio je prvi singl “Rainbow Ridge” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu.

Pesmu je producirao svemogući Steve Albini, a u pitanju je najavni singl za novu ploču “24-7 Rock Star Sh★t” koja će biti objavljena 11. avgusta.

U pitanju je njihovo sedmo studijsko izdanje koje nasleđuje ploču “For All My Sisters” iz 2015. godine. Prema rečima članova benda, novi album karakterišu kao “povratak korenima”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Dead Cross predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 31.Jul.2017

Supergrupa Dead Cross objavila je novi spot za pesmu “Obedience School” koja će se naći na njihovom istoimenom debi albumu...Režiju videoklipa potpisuje Dennis Bersales, a sačinjen je od snimaka koje nam prikazuju borbe petlova na Filipinima...Album “Dead Cross” biće objavljen 4. avgusta...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.