Silente na regionalnoj turneji

Izvor: BalkanRock.com, 10.Feb.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silente na regionalnoj turneji

Prije nego uđu u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova Silente će u veljači odsvirati još četiri koncerta u regiji.

Ozbiljna količina kilometara i tri sasvim posebna nastupa pred njima su sljedeći vikend. Kazališno-koncertna dvorana “Ivana Brlić Mažuranić” u Slavonskom Brodu dočekat će ih u petak, 12. veljače. Koncert je službeno raspodan još sredinom prošlog tjedna što je rezultat koji se ne pamti godinama u ovoj odličnoj dvorani sa 600 mjesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Dan kasnije bend će po prvi put nastupiti u delničkom Domu sportova da bi na Valentinovo napravili još petstotinjak kilometara do Beograda. “Double-date” s grupom Ničim izazvan dogodit će se u Mikser Houseu, jednom od omiljenih beogradskih koncertnih prostora. Unatoč činjenici da prvi put gostuju u Srbiji odmah po objavi na Facebooku se javilo dosta fanova iz susjedne države koji su se slikali s kupljenim ulaznicama i najavili dolazak i iz drugih gradova osim Beograda.

Čehaj Fest iz Nedelišća na rasporedu je u petak, 19. veljače kada će grupa podjeliti stage s Dječacima i Zabranjenim pušenjem.

Najveći i najvažniji koncert njihove dosadašnje karijere na rasporedu je u subotu, 20. veljače, kada će održati dvosatni koncert u Zagrebu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor održaće veliki koncert u Rijeci

Izvor: BalkanRock.com, 11.Feb.2016, 15:51

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band nakon dva rasprodana koncerta prošlog tjedna u Rogaškoj Slatini i Mariboru, nastupaju u Rijeci 12. veljače. Na koncertu u Kazalištu Ivan Zajc kao posebni gost nastupit će Damir Urban...Prije koncerta u Rijeci, Rade Šerbedžija će u Zagrebu u četvrtak...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.