SNFU početkom maja u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 18.Apr.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNFU početkom maja u Zagrebu

Zagrebački AKC Attack, 8. maja, biće poprište žestoke punk fešte, kada će u hrvatsku prestonicu gostovati legendarni kanadski sastav SNFU.

Society’s No Fucking Use formiran je 1981. godine u kanadskom Edmontonu. U karijeri dugoj više od tri decenije ukupno su objavili deset albuma i navode se kao jedan od najuticajnijih bendova skejt pank žanra. Od 2014. do danas bend svira u postavi: glavni vokal i frontmen Ken Chinn (poznat kao MR. CHI PIG), basista >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Dave Bacon, gitaristi Randy Steffes i Kurt Robertson (Dirty Kurt) i bubnjar Jamie Oliver.

Pored njih, nastupiće i lokalni bendovi Raspad Sistema, koji sviraju melodični punk rock i zagrebačka petorka Kurve, koja će predstaviti svoja dva EP izdanja “Su Bolje Majke” i “Sjebane pjesme”.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 50 kuna, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 60 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.