Russian Circles objavili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Avg.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Russian Circles objavili novu pesmu

Američki post rock bend Russian Circles objavio je još jedan singl koji će se naći na njihovom predstojećem albumu, a u pitanju je numera “Afrika”.

Budući album ovog čikaškog trija “Guidance” trebalo bi da se pojavi 5. avgusta pod pokroviteljstvom Sargent House etikete. U pitanju je njihovo šesto studijsko izdanje koje nasleđuje ploču “Memorial” iz 2013. godine.

Prethodno smo imali prilike da čujemo dva singla sa nadolazećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << albuma “Mota” i “Vorel”, a sada su obradovali svoje obožavatelje novom numerom.

Inače, njihovi fanovi u regionu moći će da ih čuju 15. novembra u beogradskom klubu Elektropionir, odnosno 17. novembra u zagrebačkom Vintage Industrial Pubu. Kao gošća na koncertima nastupaće američka kompozitorka Helen Money.

Kompletan spisak pesama nove ploče možete pogledati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.