Rundek Cargo Trio u zrenjaninskom “Zelenom zvonu”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rundek Cargo Trio u zrenjaninskom “Zelenom zvonu”

U nedelju, 29. novembra sa početkom u 22 časa, u pozorišnom klubu “Zeleno zvono” u Zrenjanu, održaće se koncert grupe Rundek Cargo Trio.

Ovim koncertom Rundek Cargo Trio promovisaće novi album pod nazivom Mostovi, a kako organizatori ističu, ovo je jedan od najznačajnijih događaja u 25-oj sezoni “Zelenog zvona.”

Ulaznice su puštene u prodaju po ceni od 1.000 dinara, a posetioci se savetuju da požure sa kupovinom zbog toga što za ovaj događaj vlada ogromno interesovanje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Darko Rundek i "Ničim izazvan" u Beogradu

Izvor: Blic, 24.Nov.2015

Nakon što su nedavno snimili duetsku pesmu "Beskućnik", bend "Ničim izazvan" i Darko Rundek nastupiće u Beogradu u Bitefartkafeu u razmaku od samo nedelju dana...Nastupi ovih izvođača ujedno su i promocija njihovih novih albuma, a u novom albumu grupe "Ničim izazvan" pod nazivom "Odlaziš" beogradska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.