Prvi samostalni nastup Igraloma u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 07.Dec.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi samostalni nastup Igraloma u Nišu

Niški Igralom će u četvrtak, 8. decembra, nastupiti u klubu Feedback. Ovo će biti prvi samostalni nastup benda u svom gradu.

Ovaj Hillbilly-afro funk bend je jedan od najaktivnijih domaćih bendova trenutno. Za svega godinu i po dana postojanja uspeli su da izdaju album, da, kako kažu, već imaju kompletan drugi album, a i bili su koncertno prilično aktivni. Ovom prilikom žele da sa sugrađanima podele celokupno dosadašnje stvaralaštvo. Karte za koncert se kupuju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na ulazu, a cena će biti 200 dinara.

Muziku Igraloma je teško konkretno opisati, ili staviti među neke žanrovske odrednice. Gitara i bubanj su nešto što će vam definitivno prvo zaokupiti pažnju, pogotovu na koncertima, a ne bi trebalo zanemariti ni jako zanimljive tekstove. Oni su na proleće ove godine izbacili album “Pogrešna poznanstva” za izdavačku kuću Rocksvirke records.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.