Partibrejkers 19. septembra u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Avg.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkers 19. septembra u Nišu

Za kraj ovogodišnje koncertne sezone na otvorenim prostorima u Nišu pobrinuće se legendarni sastav Partibrejkers koji će nastupiti u dvorištu Univerziteta (Banovina) u subotu, 19. septembra u 21 čas.

Nakon sjajnog (i rasprodatog!) nastupa 9. maja 2014. godine u istom prostoru, „Brejkersi“ će na predstojećem niškom koncertu odsvirati set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje duge i plodne karijere koja traje bez prekida čitave 33 godine, ali će premijerno predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i nekoliko novih pesama sa albuma „Sirotinjsko cartstvo“, čiji se skori izlazak sa nestrpljenjem očekuje.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 800 dinara, a pretprodajna mesta i datum početka prodaje karata biće objavljeni za nekoliko dana.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

"Partibrejkersi" za kraj koncertne sezone u Banovini

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2015

Koncertna sezona na otvorenom u Nišu biće završena 19. septembra koncertom beogradskih "Partibrejkersa" u dvorištu Banovine koji će početi u 21 sat...Za nastup benda koji postoji pune 33 godine, promoter koncerta Veroljub Radojković najavljuje kombinaciju hitova i novih pesama...Nakon sjajnog...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.