Partibrejkersi za kraj koncertne sezone u Banovini

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partibrejkersi" za kraj koncertne sezone u Banovini

Koncertna sezona na otvorenom u Nišu biće završena 19. septembra koncertom beogradskih "Partibrejkersa" u dvorištu Banovine koji će početi u 21 sat.

Za nastup benda koji postoji pune 33 godine, promoter koncerta Veroljub Radojković najavljuje kombinaciju hitova i novih pesama.

Nakon sjajnog i rasprodatog nastupa 9. maja 2014. u istom prostoru, "Brejkersi" će na predstojećem niškom koncertu odsvirati set najvećih hitova iz bogatog opusa svoje duge i plodne karijere, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali će premijerno predstaviti i nekoliko novih pesama sa albuma „Sirotinjsko cartstvo“, čiji se skori izlazak sa nestrpljenjem očekuje - kaže Radojković.

Ulaznice će u pretprodaji koštati 800 dinara, a mesta i datum početka prodaje karata biće objavljeni naknadno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncerti i svirke

Izvor: NisCafe.com, 24.Avg.2015

Partibrejkers.Koncertna sezona na otvorenom u Nišu biće završena 19. septembra koncertom beogradskih "Partibrejkersa"

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.