Orthodox Celts tradicionalno obilježavaju “St. Patrick’s day”

Izvor: BalkanRock.com, 12.Mar.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orthodox Celts tradicionalno obilježavaju “St. Patrick’s day”

Orthodox Celts već tradicionalno obilježavaju Dan Sv. Patrika koncertom u Domu omladine Beograda.

U petak, 17. marta, već 24. puta zaredom održati će koncert za blagdan kojim se slavi Irska kultura i baština. Publika benda poznatog i kao “najpoznatiji srpski Irci” zato s pravom iščekuje još jedan odličan nastup, a uz to što je taj datum već dve decenije njihov najdraži koncertni dan, “Kelti” su nedavno izdali i novi album “Many Mouths Shut“. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Od prošlog albuma prošlo je već deset godina, zbog čega će na dan Sv. Patirka imati dupli povod za slavlje.

Ulaznice su u prodaji na svim Win Win i DD Ticketing Solution prodajnim mestima. Cena je 1350 dinara. Na dan koncerta ulaznica će koštati 1550 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.