Orthodox Celts i Ničim Izazvan među izvođačima Oktoberfesta u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 14.Okt.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orthodox Celts i Ničim Izazvan među izvođačima Oktoberfesta u Novom Sadu

Novosadski sajam i Color Press Grupa ove godine prvi put u Novom Sadu organizuju Oktoberfest manifestaciju koja će se održati 28. i 29. oktobra u Master censtru Novosadskog sajma.

Na Oktoberfestu posetioci će tokom 2 dana biti u prilici da probaju više stotina različitih pivskih brendova domaćih i stranih proizvođača, najukusnije austrijske i nemačke kobasice i hrskave perece iz peći najboljih srpskih pekara. Takođe imaće priliku i da uživaju i u bogatom muzičkom programu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a neki od najavljenih izvođača su Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle…

Frontmen benda Ortodox Celts Aca Seltik, izjavio je da će ovaj koncert biti jedan od onih istorijskih koncerata koji zatvaraju jedno poglavlje u istoriji jednog benda i celu jednu epohu. Naime, ovo će biti poslednji koncert pre izlaska novog albuma i, samim tim, i poslednji na kome će se svirati ova sadašnja set lista. Biće to i poslednja prilika da se neke pesme čuju uživo jer će, svakako, morati da ustupe svoje mesto nekim drugim hitovima koji tek dolaze.

“Znači, The Best Of The First 25 Years In History Of The Orthodox Celts,Tako bi mogao da glasi radni naslov ovog koncerta. A, kao i uvek, bez kompromisa, iz sve snage i punom parom napred. The Celts Strike Again!”, dodao je Aca Seltik.

Kompletan muzički program, kao i satnicu Oktoberfesta možete pogledati ovde.  Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu manifestacije i prodajnim mestima Gigstixa.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.