Novo acid house izdanje Johna Frusciantea

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo acid house izdanje Johna Frusciantea

Bivši gitarista Red Hot Chili Peppersa, John Frusciante, objaviće 8. septembra novo izdanje, a u pitanju je drugi acid house EP pod pseudonimom Trickfinger.

Trickfinger II” nastao je još 2007. i na njemu je šest pesama. John nikada nije nameravao da ovaj EP javno podeli sa svojim obožavateljima, a postoji priča da su po CD dobili samo njegovi najbliži prijatelji. U svakom slučaju Frusciante je na kraju pristao da objavi ovaj EP, doduše 10 godina kasnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Inače sama ideja za Trickfinger došla je Fruscianteu jer mu je, kako i sam kaže, dosadilo tradicionalno stvaranje muzike i pisanje tekstova pa je jednostavno želeo da nauči nove načine kako da to radi.

Lista numera koje se nalaze na najavljenom EPu:

A1 Shift Sync

A2 Ruche

A3 Exclam

B1 Hasan

B2 Cuh

B3 Stall

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.