Nina ne menja nastup

Izvor: Politika, 13.Maj.2011, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina ne menja nastup

Pred večerašnje finale 56. Evrosonga, našoj predstavnici kladioničari prognoziraju ulazak u prvih deset

Nastup Nine Radojičić u večerašnjem finalu 56. Evrosonga biće identičan kao i u polufinalu, saopštila je naša predstavnica novinarima u Diseldorfu. Nastup, koji je osmislio Boris Miljković, naišao je na dobre kritike i u Srbiji i širom Evrope. Zato naša delegacija neće menjati ni koreografiju, ni prateću scenografiju, ni kostime, a naša pevačica nada se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << će podjednako dobro i svom punoćom svog glasa izneti pesmu „Čaroban”.

Nina je u Diseldorfu poručila da će se i u večerašnjoj završnici „potruditi da predstavi Srbiju u najboljem mogućem svetlu”, prenosi RTS. Ona posebno zahvaljuje srpskoj dijaspori što je svojim glasovima „omogućila prolazak dalje”, i očekuje takvu „podrškui u finalu”.

Pesmu „Čaroban” Kristine Kovač Nina će večeras pevati pod rednim brojem 24, a posle održanog i drugog polufinala zna se redosled svih učesnika u finišu prestižnog evropskog muzičkog takmičenja. Prva će na scenu „Esprit” arene izaći ekipa Finske, a posle nje Dino Merlin će izvesti pesmu „Love In Rewind”.

– U polufinalu smo nastupili prvi, tako da sam očekivao jednocifren broj i u finalu – prokomentarisao je bosanski predstavnik dobijeni redni broj za finale 56. Pesme Evrovizije.

Rusija nastupa deseta, slede Francuska i Italija, britanska četvorka „Blu” je 14. po redu, prošlogodišnja pobednica i ovogodišnja predstavnica Nemačke – Lena peva šesnaesta, a Slovenka Maja Keuc za pesmu „No One” dobila je redni broj 20. Finale će zatvoriti predstavnici Gruzije, posle čijeg nastupa sledi odlučujuće glasanje 43 države za pobednika Pesme Evrovizije 2011.

Prema poslednjim procenama kladionica, naša Nina se kotira bolje nego pre prvog nastupa u polufinalu: prognoziraju joj plasman u prvih deset, dok je predstavnik BiH Dino Merlin viđen u prvih pet. Francuska je i dalje najozbiljniji favorit za pobednika, a u stopu je prate Azerbejdžan i Velika Britanija.

Mnogi predviđaju da su Englezi viđeni za pobedu, kako bi London bio domaćin 57. Evrosonga, u maju 2012. godine. To bi, smatraju mnogi internet-blogeri, bila idealna proba britanskim organizatorima pred 20. letnje Olimpijske igre koje će u prestonici Ujedinjenog Kraljevstva biti održane od 29. jula do 14. avgusta naredne godine.  

Procenjuje se da će večerašnje finale Evrosonga pored malih ekrana pratiti oko 150 miliona gledalaca.

R. S.

objavljeno: 14.05.2011.
Pogledaj vesti o: Nina Čaroban

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azerbejdžan pobednik 56. Evrosonga, Srbija 14. (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Maj.2011, 14:04

Predstavnici Azerbejdžana El i Niki pobedili su večeras u finalu 56. takmičenja za “Pesmu Evrovizije”, dok je srpska predstavnica Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban” zauzela 14. mesto među 25 kompozicija. El i Niki sa pesmom “Running scered” osvojili su najveći

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Večeras finale 56. Evrosonga

Izvor: medio.rs, 14.Maj.2011

Finale 56. takmičenja za "Pesmu Evrovizije" biće održano danas, 14. maja, u "Esprit areni" u Diseldorfu, a srpska predstavnica Nina Radojičić sa pesmom "Čaroban" nastupiće pretposlednja.

Nastavak na medio.rs...

Večeras finale 56. "Evrosonga"

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 14.Maj.2011

Finale 56. takmičenja za "Pjesmu Evrovizije" biće održano danas, 14. maja, u "Esprit areni" u Diseldorfu, a srpska predstavnica Nina Radojičić sa pjesmom "Čaroban" nastupiće pretposljednja. Takmičari iz 25 zemalja u finalu će nastupiti sledećim redom: Finska, Bosna i Hercegovina, Danska,...

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...

Marija Šerifović: Nina, veruj u pobedu!

Izvor: S media, 14.Maj.2011

Naša jedina evrovizijska pobednica, Marija Šerifović, pratila je nastup Nine Radojčić, koja će u večerašnjem finalu Evrosonga nastupiti pod rednim brojem 24...Ninin plasman na Evrosongu zavisiće u najvećoj meri od glasova dijaspore...Marija Šerifović veruje u Ninu i njen uspeh na Evroviziji...Prvo...

Nastavak na S media...

Finale Evrosonga: Nina nastupa pod brojem 24

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2011

Naša predstavnica na 56. Takmičenju za pesmu Evrope, Nina Radojičić, nastupiće na finalnoj večeri prestižnog takmičenja pod rednim brojem 24 sa pesmom „Čaroban“

Nastavak na Večernje novosti...

Počinje finale Pesme Evrovizije

Izvor: Poznati.info, 14.Maj.2011

Finale 56. takmičenja za Pesmu Evrovizije uskoro počinje, a već je poznato da će među učesnici biti predstavnica Srbije, Nina Radojčić sa pesmom 'Čaroban' i bosansko-hercegovački predstavnik, Dino Merlin sa pesmom „Love in Rewind“. Takmičari iz 25 zemalja u finalu će nastupiti sledećim...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.