Izvor: BalkanRock.com, 18.Jun.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mortal Kombat na ovogodišnjem Lake Festu

Mortal Kombat

Beogradski metal/pank bend Mortal Kombat jedan je od prvih bendova koji su potvrdili svoje učešće na ovogodišnjem Lake Festu u Nikšiću.

Mortal Kombat nastupiće 13. avgusta, poslednjeg dana sedmog po redu Lake Festa koji se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po drugi put nastupiti na Lake festivalu. To znači da pre dve godine nismo zeznuli stvar, čim nas opet >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << zovu. Vidimo se na jezeru, živeo Nikšić!”, rekao je Miloš Kričković, frontmen ovog sastava.

Bend Mortal Kombat osnovan je 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj treći studijski album Besprekorna pobeda koji je objavljen od strane izdavačke kuće Menart.

Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, a cena ostaje nepromenjena tako da jednodnevna karta košta 10€, a komplet 25€.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.