Lollobrigida predstavlja letnji pop hit “Sutra”

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jun.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lollobrigida predstavlja letnji pop hit “Sutra”

Nešto drugačija melodija i ritmovi od onog što smo navikli od benda Lollobrigida, formiraju pravi pop hit “Sutra“.

Pesma “Sutra” novi je singl Lollobrigide a ovu za njih netipičnu pesmu napisala je Ida Prester, pevačica benda.

„Ovo je pjesma o odgađanju – sve što možeš danas, ostavi za sutra. S tim instinktom se velik broj nas bori cijeli život. Sutra ćemo dat otkaz na poslu koji ne volimo, sutra ćemo prekinut loše veze, od sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kreće naše doba. “ – kaže Ida i dodaje: “Tekst i melodiju napisala sam u jednom danu, ali aranžman se otegao na 6 mjeseci. Probali smo u synth pop aranžmanu, pa u indie rock, al nismo dobili ništa što bi nam je sjelo. Na kraju smo odlučili totalno ogoliti tekst, ostaviti vokal gotovo sam i napraviti minimalistički aranžman, tih i prozračan, uz puno shakera, gotovo tropskog ugođaja.“

Ovo je prva pesma Lollobrigide u kojoj nema agresivnih sint deonica, a Idin glas je takođe, pored teksta, u prvom planu i ogoljen, bez efekata.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.