Jens Lekman objavio novi video singl

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jan.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jens Lekman objavio novi video singl

Švedski indie pop muzičar Jens Lekman predstavio je novi video za pesmu “What’s That Perfume That You Wear?” koja će se naći na njegovom budućem albumu.

Režiju potpisuje Christopher Good, a video prikazuje Lekmana zarobljenog u nekoj vrsti psihodeličnog sanjarenja nakon raskida. Pored ovoga, spot uključuje i razbijanje tanjira, zombi šminku i plesnu koreografiju devojaka u kožnim uniformama i moto kacigama.

Ova numera naći će se na Lekmanovom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << predstojećem albumu “Life Will See You Now“, a trebalo bi da bude objavljen 17. februara za Secretly Canadian etiketu. U pitanju je njegovo četvrto studijsko izdanje koje dolazi nakon ploče “I Know What Love Isn’t” iz 2012. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Dirty Projectors objavili još jedan video singl

Izvor: BalkanRock.com, 12.Jan.2017, 08:07

Američki indie sastav Dirty Projectors predstavio je novi video za pesmu “Little Bubble” koja će se naći na njihovoj predstojećoj ploči...Spot su zajedničkim snagama uradili frontmen benda Dave Longstreth i Adam Newport-Berra. Ovo je drugi singl sa budućeg albuma koji imamo prilike da čujemo,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.