Ian Svenonius u Elektropioniru

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ian Svenonius u Elektropioniru

Pevač Nation Of UlyssesIan Svenonius, predstaviće svoj novi projekat ESCAPE-ISM na nastupu u Elektropioniru u četvrtak, 20. juna, od 20:30h.

Ian će nastupiti zajedno sa austrijskim bendom Kristy and the Kraks. On je ESCAPE-ISM opisao kao “lament radiju”. Projekat je nastao kao zvučni kolaž u okviru promocije Svenoniusove knjige “Supernatural Strategies for Making a Rock ‘n’ Roll Group” (2013 ).

Prvi deo karata, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << po promotivnoj ceni od 600 dinara, možete kupiti u kafiću “Zaokret”. U redovnoj prodaji, karte će se kupovati po regularnoj ceni od 800 dinara. Moguća je i online kupovina preko Resetor Booking po regularnoj ceni.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.