Izvor: BalkanRock.com, 18.Maj.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni koncert za Srđana

Novembar

U saradnji sa Studentskim kulturnim centrom Niš i rok sastavima, Udruženje građana Balkanrock organizuje u petak, 3. juna u Nišu veliki humanitarni koncert za Srđana Mitića, studenta novinarstva, basistu, koji boluje od multiple skleroze.

Srđanu je bolest dijagnostifikovana 2009. godine i ona mu trenutno ne dozvoljava da normalno vidi, hoda, stoji ili radi najprostije stvari. Lekovi više ne daju rezultate i jedino mu može pomoći implantacija >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << matičnih ćelija. Klinika u Ukrajini ga je prihvatila kao pacijenta, ali za lecenje i smeštaj mu je potrebno 10 000 evra.

Na koncertu će nastupiti: Hell Riders, Dawn of Creation, Kramer, Bitange, Chromatic, Novembar i Ajvar Mleven.

Humanitarni koncert zakazan je za 20 časova i biće održan u dvorištu Univerziteta (Banovini). Ulaznica se neće naplaćivati, već će svako moći da dobrovoljni prilog ubaci u veliku kutiju na ulazu u prostor dvorišta Banovine.

Sredstva za pomoć Srđanu mogu se uplatiti i preko namenskog računa u Komercijalnoj banci: 205-9011006418800-81 (Srđan Mitić, Pane Đukića 13, 18000 Niš).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.