Goblini u SKC-u 28. maja

Izvor: NC magazin, 25.Maj.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goblini u SKC-u 28. maja

Koncert rock banda "Goblini" održaće se u Bašti SKC-a, u subotu, 28. maja.
Zvanično, "Goblini" su poslednji koncert imali 7. juna 2001. godine u zagrebačkom klubu Močvara. Bio je to za mnoge iznenađujuć i preuranjen kraj čini se jedne od najpametnije vođenih i najuspešnijih rokenrol karijera u Srbiji, na granici dva veka.

Bend iz Šapca iznenada se pročuo velikim hitom "Cipjonka" sa drugog (kasetnog ) albuma "Istinite priče vol. 1" 1994. godine, pa preko sledećeg izdanja, "U magnovenju" (1996) i pesama poput naslovne ili "On je ona je", sve do poslednjeg "Re Contra" (1999), koji je njihov posljednji studijski album. "Goblinima" su se potom putevi jednostavno razišli.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Goblini u subotu 28. maja u Bašti SKC-a

Izvor: Story, 26.Maj.2011, 15:21

Ljubitelji dobre svirke u subotu 28. maja u 20 časova imaće prilike da posle velike pauze u Bašti SKC-a ponovo čuju Gobline, jedan od najuspešnijih

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.