Foals objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jan.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foals objavili novi video

Engleski sastav Foals otkrili su još jedan video sa aktuelne ploče “What Went Down”. Ovoga puta u pitanju je spot za numeru “Birch Tree”.

Videoklip je režirao njihov stalni saradnik Dave Ma, a članovi benda prikazani su kako uživaju na kalifornijskoj plaži vozeći skejt, svirajući gitaru ili šutirajući na koš.

Ovo je treći singl sa prošlogodišnjeg albuma “What Went Down“, obzirom da su ovi alternativci iz Oksforda prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavili pesme “Mountain At My Gates” i “What Went Down“.

Sastav Foals ove zime ima mnogo zakazanih koncerata po Velikoj Britaniji i Evropi, dok ih na proleće očekuje severnoamerička turneja, da bi se na evropski kontinent vratili početkom juna za seriju letnjih festivalskih nastupa.

Videospot za novi singl “Birch Tree” možete pogledati u nastavku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.