EXIT otvorio konkurs za izvođače

Izvor: BalkanRock.com, 25.Apr.2016, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT otvorio konkurs za izvođače

EXIT festival i SKC Novi Sad ponovo su pokrenuli konkurs za nastup mladih muzičara na ovogodišnjem EXIT festivalu koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula. Najboljih trideset dobiće priliku da nastupe na jednoj od brojnih bina Festivala.

Prijavljivanje traje do srede, 11. maja, a prijave idu preko formulara na sajtu Exitmusic.rs.

Neophodno je da svi zainteresovani otvore profil i postave najmanje dve svoje numere ili DJ miksa na SoundCloud i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << da, zajedno sa biografijom, traženim fotografijama i žanrom, sve to stave u prijavu koju popunjavaju preko sajta exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom sajtu, dovoljno je da na svojoj ličnoj stranici kliknu na prijavu za 2016. godinu.

Bendove će, nakon isteka termina za prijavu, oceniti stručni žiri. Prethodnih godina, kako kažu iz organizacije, na ovaj konkurs prijavilo se preko pet hiljada muzičara, bendova i DJ-eva. Prethodne godine, od 411 prijava iz 31 zemlje, odabrano je njih 43.

Kako kažu iz organizacionog tima,najveći broj izvođača nastupiće na Future Shock bini, a nekima će biti pružena prilika da nastupe i na binama kao što su Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, Urban Bug i Gaia eXperiment Trance Stage.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.