EXIT časti: Cee Lo Green na Trgu Slobode!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2013, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EXIT časti: Cee Lo Green na Trgu Slobode!

Jedan od najatraktivnijih vokala današnjice, dobitnik pet Gremi nagrada sviraće besplatno 28. juna za rođendan festivala na Trgu Slobode u Novom Sadu.

Američki izvođač je prvobitno bio planiran za nastup na samom festivalu, 11. jula, ali je u međuvremenu odlučeno da zbog ugovora sa "The Voice", otkaže sve nastupe ovog meseca.

Uz veliki napor EXIT tima i zbog obećanja koje su dali publici, novosadski festival će biti jedini koji je dobio mogućnost drugog datuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za nastup tako velike zvezde.

"Ovo će biti rođendanski poklon za 13. rođendan festivala, koji ćemo podeliti sa građanima zemlje i regiona". poručuju organizatori.

Pored CeeLo Greena program će upotpuniti i bendovi Svi na Pod i Zemlja Gruva.

Cee Lo Green je postao planetarna zvezda kao polovina dueta Gnarls Barkley, s kojim je osvojio dve Gremi nagrade za pesmu "Crazy" i album "St. Elsewhere". Još veći uspeh ostvario je kao solo umetnik sa izdanjem "The Lady Killer" i pesmama "Forget you/F... you", "Bright Lights Bigger City" i "Fool for you" koje su mu donele još tri Gremija, kao i prestižne Brit i Billboard nagrade.

Biće to njegov premijerni nastup u Srbiji i regionu u okviru koga će publici predstaviti i svoje najveće hitove "Crazy", "Forget you/F... you", "Bright Lights Bigger City"...

Na impresivnom spisku imena s kojima je sarađivao su Madona, Santana, Kristina Agilera, Rod Stjuart, Bruno Mars, Black Eyed Peas, Chase & Status, što pokazuje žanrovsku raznovrsnost kojom vlada veoma mali broj autora.

Njegove pesme deo su mnogih holivudskih hitova, a posebnu pažnju medija privukao je kontroverznim izvođenjem kombinovanih reči pomenutog hita "Forget you/F..ck you" ispred Baraka Obame, predsednika SAD. Poznat je i po zajedničkom nastupu sa Madonom u poluvremenu "Superbowla 2012", najgledanijeg sportskog događaja na planeti, dok ga mlađa publika zna po ulozi Mareja iz crtanog filma "Hotel Transilvanija".

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremene muzike svakako je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip hop, i to ležernog, južnjačkog porekla. Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu.

"Tokom nastupa volim da iskažem emocije koje osećam, drago mi je što imam hrabrosti za to", priznaje Green.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan koncert Cee Lo Greena 28. juna u Novom Sadu

Izvor: Popboks, 14.Jun.2013

Američki muzičar Cee Lo Green održaće u organizaciji Exit festivala besplatan koncert na Trgu Slobode u Novom Sadu 28. juna.

Nastavak na Popboks...

EXIT časti: Cee Lo Green na Trgu Slobode

Izvor: Akter, 14.Jun.2013

Jedan od najatraktivnijih vokala današnjice, dobitnik pet Gremi nagrada sviraće besplatno 28. juna za rođendan festivala na Trgu Slobode u Novom Sadu

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.