Izvor: BalkanRock.com, 13.Jun.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca Loših Muzičara na ovogodišnjem Medijana Balkanrock festivalu

Deca Loših Muzičara

Fank-rok sastav Deca Loših Muzičara nastupiće u subotu, 17. juna u revijalnom delu osmog po redu Medijana Balkanrock festivala u Nišu.

Kao i svake godine, Medijana Balkanrock festival održaće se na amfiteatru na Keju a program počinje u 20.30 časova nastupom prošlogodišnjih pobednika, benda Hazel.

U takmičarskom delu nastupiće mladi bendovi: Phosgene, Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dejstvo. Oni su odabrani u konkurenciji od 11 bendova koji su se prijavili na konkurs za učešće na ovogodišnjem Medijana Balkanrock festivalu.

Prva tri plasirana benda, po oceni stručnog žirija i publike, dobiće snimanje po tri numere u profesionalnom muzičkom studiju kao i jedan broj diskova u njihovom vlasništvu. Pored kompilacijskog diska, prvoplasirani bend dobiće i snimanje spota, a pored toga, učestvovaće i na ovogodišnjoj Zaječarskoj gitarijadi i dobiće specijalni trofej Medijana Balkanrock festivala – gitaru od matica i šrafova.

Organizatori festivala su Gradska opština Medijana i Udruženje građana Balkanrock, a cilj manifestacije je promovisanje rada i autorskog stvaralaštva mladih bendova.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Takmičenje mladih rok bendova na 8. Medijana Balkanrock festivalu

Izvor: RadioCity.rs, 13.Jun.2017

Na 8. Medijana Balkanrock festivalu će u takmičarskom delu nastupiti mladi bendovi Phosgene, Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno dejstvo. Oni su odabrani u konkurenciji od 11 bendova koji su se prijavili na konkurs.. . Kako objašnjava članica benda Phosgene Dunja Todorović, nastup...

Nastavak na RadioCity.rs...

“Deca loših muzičara” sviraju na “Medijana Balkanrok” festivalu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2017

Čuveni fank-rok sastav DLM, nastupiće u subotu, 17. juna, na amfiteatru na niškom keju, u revijalnom delu festivalskog programa “Balkanroka”. Njihov nastup počeće u 23 sata, a festival otvara prošlogodišnji pobednik, bend “Hazel”, u 20:30. 

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.