Čutura za sladokusce - unpluggled uvod pred koncert u DOB-u

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2012, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čutura za sladokusce - unpluggled uvod pred koncert u DOB-u

Nikola Čuturilo Čutura će 8. decembra održati dugo očekivani koncert u Domu omladine, ali će, pre toga, Beograđanima priuštiti, u nedelju 18. novembra (19.30), unplugged zagrevanje za sladokusce!

Muzičar koji je, svojevremeno, činio gitaroški tandem sa Vidojom Božinovićem Džindžerom u drugoj postavi Riblje čorbe, nastupiće sa svojim bendom u Radionici integracije (Bara Venecija, Braće Krsmanović 26a), ulaz je slobodan! Nedeljni koncert koji se najavljuje kao "celovečernji" >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << obuhvatiće hitove sa svih šest njegovih dosadašnjih albuma, uključujući i novi, "Tu i sad", ali i pesme koje je radio za druge izvođače, pa je ovo jedinstvena prilika da, uoči zvaničnog početka turneje, sve to čujete u drugačijoj, akustičnoj varijanti. Danas (četvrtak) je pušten drugi spot sa novog albuma, za pesmu "Sanjam da je bolje", koji je Čutura snimio zajedno sa prelepom Galom Videnović, pogledajte video NaDlanu. Podsetite se i kako izgleda prvi spot "Beograde", gde se udružio sa starim saradnicima, Dragijem i Žikom Jelićem (YU grupa).

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čutura: Akustično zagrevanje za turneju, pogledajte spot sa Galom Videnović

Izvor: Popboks, 16.Nov.2012, 10:20

Nikola Čuturilo Čutura se, sa svojim bendom priprema za mini turneju koju počinje 30. novembra, a prethodno će, u nedelju u Beogradu, održati unplugged koncert. Tu je i novi spot u kome se pojavljuje glumica Gala Videnović.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.