Ulične kamere snimile ubistvo Nemcova

Izvor: RTS, 01.Mar.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulične kamere snimile ubistvo Nemcova

Objavljen video-snimak ubistva ruskog opozicionara Borisa Nemcova, koji su snimile ulične kamere. Ubica se u kadru pojavljuje iza vozila za čišćenje snega.
Video-snimak ubistva Borisa Nemcova objavila je moskovska televizija Centar, prenosi Sputnjik.

Iako je snimak prilično mutan jer je snimljen izdaleka, na njemu se razaznaje Nemcov koji šeta sa devojkom. Sustiže ih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozilo za čišćenje snega i gledano iz ugla kamere - zaklanja ih.
U sledećem trenutku, iza vozila istrčava čovek, uskače u automobil marke "lada priora", i odlazi. Po svemu sudeći, sačekao je političara na stepenicama koje vode na most.
Dalje se vidi kako se vozilo za čišćenje snega zaustavlja, a na snimku je samo devojka i dva čoveka koja beže pod most.
Ruski političar i poslanik Jaroslavske gradske skupštine Boris Nemcov ubijen je 28. februara u centru Moskve.
Prema prelimnarnim podacima, nepoznate osobe su ispalile šest metaka u Nemcova dok je šetao Velikim moskvoreckim mostom.
Vladimir Putin smatra da je ubistvo Borisa Nemcova naručeno i da ima isključivo karakter provokacije.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ulične kamere snimile ubistvo Njemcova

Izvor: RTS, 01.Mar.2015

Objavljen video-snimak ubistva ruskog opozicionara Borisa Njemcova, koji su snimile ulične kamere. Ubica se u kadru pojavljuje iza vozila za čišćenje snega. U Moskvi i Sankt Peterburgu održan Marš žalosti. . Video-snimak...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.