PREMIJERA FILMA: Ruskinje vrištale za Milošem Bikovićem

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA FILMA: Ruskinje vrištale za Milošem Bikovićem

Posle ovacija na premijeri u Beogradu, Miloša Bikovića vriskom su dočekale i devojčice na prvom prikazivanju filma „Dupleks 2“ u Moskvi.

Ostvarenje Romana Prigunova rađeno je u američko-ruskoj koprodukciji, a iza projekta su stali i i ljudi iz jednog od najvećih svetskih filmskih studija „Univerzala“.

Srpski glumac prvi put na velikom platnu igra negativca i lik iz sadašnjosti. Biković je film snimao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nekoliko meseci na Baliju i u Moskvi, a saradnjom sa Rusima je prezadovoljan. I oni su mu dali visoke ocene za glumu i profesionalnost, i zahvaljujući toj ulozi, uvršten je na listu sto najlepših muškaraca Rusije.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.