PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Dinamo i Totenhem su sigurice, Legija mora da dobije!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Dinamo i Totenhem su sigurice, Legija mora da dobije!

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

FIKSEVI DANA

DINAMO MOSKVA – OMONIJA (tip 1&T1 2+, kvota 1,40)

Dinamo je posle poraza u velikom derbiju sa Spartakom vezao dva trijumfa u gostima i tako u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sjajnom ritmu čeka današanjeg protivnika. Koji, s druge strane, nije poražen u poslednjih sedam mečeva (šest pobeda i remi). Od toga, četiri su bila u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali gotovo je izvesno da je došlo vreme da se završi serija kiparskog predstavnika.

AEL LIMASOL – TOTENHEM (tip KI 2, kvota 1,45)

Ovde nema šta mnogo da se priča. Jednostavno, Totenhem je apsolutni favorit i kraj! Pet vezanih pobeda (četiri prijateljske i Vest Hem u Premijer ligi), gol razlika 14:4, snaga tima i znatno jači igrački kadar aduti su Maurisija Poketina u susretu sa kiparskim klubom, koji možda igra dobro u poslednje vreme, ali je bez šansi protiv londonskih Pevaca.

VREDI POKUŠATI

PARTIZAN – NEFČI (tip 1&2-3, kvota 2,60)

Srpski vicešampion ima priliku da na svom terenu završi veći deo posla i praktično obezbedi plasman u Ligu Evrope. Doduše, pre dve godine, u grupnoj fazi stari poznanici odigrali su dva puta nerešeno, ali ovog puta je situacija drugačija. Mnogo je veći ulog, a jasno je da su crno-beli favoriti. U prva dva meča Superliga imaju dve pobede i gol razliku 7:2, dok Nefči igra promenjivo...

ZORIJA – FEJENORD (tip KI 2, kvota 2,20)

Ni jedni ni drugi nisu u preterano dobroj formi, ali ako biramo kome verujemo više, onda je to Fejenord. Koji, doduše, ima samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva (po dva remija i poraza), ali teško je za očekivati da Zorija može da napravi iznenađenje, čak i na domaćem terenu. Vredi pokušati.

AKTOBE – LEGIJA (tip KI 2, kvota 2,15)

Domaćin se nalazi u lošem nizu rezultata, pošto je u poslednja četiri meča ostvario tri remija, poraz i pobedu. Iako je doživela pravi brodolom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, posle naknadnog izbacivanja, Legija nije klonula duhom, pa je poslednja dva susreta dobila, uz gol razliku 8:0. Verujemo u Radovića i društvo.

ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve (...) koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (četvrtak): Partizan je mnogima pokidao živce, ali i napunio novčanike

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2014, 01:21

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.