Moskva šokirana izjavom ukrajinskog ministra odbrane

Izvor: Blic, 02.Sep.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva šokirana izjavom ukrajinskog ministra odbrane

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je u ponedeljak da je šokirano izjavom ukrajinskog ministra odbrane Valerija Geleteja koji je upozorio da je sa Rusijom na pomolu "veliki rat" u kom bi moglo da nastrada na desetine hiljada ljudi.

Navodeći da je Geletej na svom Fejsbuk nalogu napisao da je "operacija oslobađanja istoka Ukrajine od terorista završena" i da je na pomolu "veliki patriotski rat" u kom bi moglo da nastrada na desetine hiljada ljudi, rusko ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je istaklo da takvim izjavama ukrajinski ministar "uvlači ukrajinski narod u nastavak građanskog sukoba", prenela je agencija RIA Novosti.

Ukrajinska kriza počela je sredinom aprila i do sada je na istoku zemlje, gde živi pretežno rusko stanovništvo, poginulo, prema podacima UN, više od 2.500, a povređeno 6.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Moskva šokirana izjavom Geleteja

Izvor: Akter, 02.Sep.2014

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova šokirano je izjavom ukrajinskog ministra odbrane Valerija Geleteja koji je upozorio da je sa Rusijom na pomolu "veliki rat"..U tom ratu bi, kako tv rdi, moglo da nastrada na desetine hiljada ljudi...Navodeći da je Geletej na svom Fejsbuk nalogu napisao da je "operacija...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.