Ivanov u Moskvi na Dan pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov u Moskvi na Dan pobede

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov će 9. maja u Moskvi prisustvovati obeležavanju 70 godišnjice pobede nad fašizmom, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Ivanov je, kako se navodi, ovakvu odluku doneo vodeći se državnim interesima.

"Ivanov je oduvek primenjivao politiku otvorenosti prema svima, odnosno da odluka da prisustvuje svečanosti u Moskvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije ni na koji način u suprotnosti sa strateškim prioritetima Makedonije - članstvom u EU i NATO", navodi se u saopštenju.

Saradnja Makedonije sa Rusijom i Kinom i svim drugim zemljama koje su za to zainteresovane, ukazuje u saopštenju, nikada nije bilo pitanje izbora niti je na bilo koji način bilo na račun strateških ciljeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.