Madona bacila oko na 33 godine mlađeg

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 06:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona bacila oko na 33 godine mlađeg

Madona (56) je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju manekena Andreja Denvera, koji je od nje mlađi 33 godine.

Pevačica, koju javnost poslednjih desetak godina proglašava kuguarkom s obzirom na to da se zabavlja isključivo sa dosta mlađim muškarcima, očigledno je ovim potezom bacila udicu i vrlo je izvesno da će uloviti manekena.

Slikom je izazvala burne reakcije fanova, ali i Andreja, koji je izjavio da je Madona atraktivna i poželjna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da mu ne smeta razlika u godinama.

- Rado bih išao na sastanak s njom - izjavio je Italijan, koji ne krije da je oduvek Madonin fan.

U poslednjih desetak godina kraljica popa bira samo piletinu, a najdužu vezu imala je sa Brahimom Zajbatom, koji je od nje mlađi 29 godina.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KRALJICA POPA VOLI SVE MLAĐE: Madona zavodi 33 godine mlađeg manekena!

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015

Madona (56) je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju manekena Andreja Denvera, koji je od nje mlađi 33 godine...Pevačica, koju javnost poslednjih desetak godina proglašava kuguarkom s obzirom na to da se zabavlja isključivo sa dosta mlađim muškarcima, očigledno je ovim potezom bacila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.