Izazvala bes fanova: Madona, ti si histerična i bezobzirna!

Izvor: B92, 18.Dec.2014, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izazvala bes fanova: "Madona, ti si histerična i bezobzirna!"

Kada su demo snimci Madoninog novog albuma "procureli“ na internet pevačica je burno reagovala na ove vesti.

Tim povodom se oglasila na društvenim mrežama i krađu pesama nazvala „umetničkim silovanjem i oblikom terorizma“.

"Ovo je umetničko silovanje. Polovina ovih procurelih demo snimaka neće se ni naći na albumu, a druga polovina je promenjena. Ovo je oblik terorizma. Zašto ljudi žele da unište umetničke procese? Zašto kradete? Zašto mi ne date priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da završim i pružim vam najbolje od sebe“, napisala je na Instagramu.

Ipak, s obzirom na to da su svet ove nedelje potresle tragične vesti o talačkoj krizi u Sidneju i masakru učenika u Pakistanu kraljica popa se zbog ovih reči našla na udaru kritika, a mnogi su je nazvali bezosećajnom i sebičnom.

"Da li misliš da je prikladno da krađu svoje muzike nazivaš terorizmom samo nekoliko dana nakon što je 132 dece masakrirano?“, pitao ju je jedan korisnik Tvitera, dok je drugi dodao da njena histerija i nezanje ne poznaju granice.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.