Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Kreb nasleđuje Kamerona na mjestu premijera?

LONDON - Britanski ministar za rad i penzije Stiven Kreb razmatra opciju da se kandiduje za nasljednika Dejvida Kamerona na funkciji premijera Velike Britanije, objavio je Sky News, a prenio Rojters.

Britanska televizija je, pozivajući se na neimenovane izvore, javila da će Kreb i državni sekretar za preduzetništvo Sadžid Džavid, koji su bili za ostanak Britanije u EU, večeras ispitati raspoloženje među poslanicima Konzervativne partije u parlamentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << o njihovoj zajedničkoj kandidaturi, pri čemu bi Džavid trebalo da postane ministar finansija.

Rojters podsjeća da je bivši gradonačelnik Londona Boris Džonson, koji je uspješno vodio kampanju za izlazak zemlje iz EU, trenutno favorit da naslijedi Kamerona.
Pogledaj vesti o: London,   Evropska Unija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Stiven Kreb bi u Kameronovu fotelju?

Izvor: B92, 27.Jun.2016

London -- Britanski ministar za rad i penzije Stiven Kreb razmatra opciju da se kandiduje za naslednika Dejvida Kamerona na funkciji premijera Velike Britanije...“Skaj njuz” je pozivajući se na neimenovane izvore javio da će Kreb i državni sekretar za preduzetništvo Sadžid Džavid, koji su bili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.