Rozi pokazala svoje obline u novom vrućem izdanju

Izvor: Svet, 04.Mar.2015, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rozi pokazala svoje obline u novom vrućem izdanju

Rozi Hanington-Vajtli svoju karijeru je uzdigla do vrhunca, što dokazuje i činjenica da se pojavljuje na naslovnoj stranici magazina Eskvajr.
Bila sam seosko dete koje se htelo da ode u grad“, priznala je zgodna manekenka.
Čim sam ušla u tinejdžerske godine, počela sam da se zanimam za modu, kulturu i putovanja. Htela sam pun život i prilike koje možeš dobiti samo ako živiš u Londonu“, otkrila je Rozi.

Rozi je nedavno posetila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Kambodžu i Tajland.
Volela bih da odem u Vijetnam, Laos, Burmu. Ili Južnu Ameriku – volim da provodim vreme u Riju, a ppet bih posetila Argentinu i Čile a volela bih da odem i na Maču Piču.”


A photo posted by Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) on Mar 2, 2015 at 2:07pm PST


Ne bi smo se bunili i kada bi posetila naše krajeve. Nije daleki istok, ali jeste egzotično.
Izvor: RTL
Foto: Instagram
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Rozi pokazala svoje obline u novom vrućem izdanju

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015

“Bila sam seosko dete koje se htelo da ode u grad“, priznala je zgodna manekenka...“Čim sam ušla u tinejdžerske godine, počela sam da se zanimam za modu, kulturu i putovanja. Htela sam pun život i prilike koje možeš dobiti samo ako živiš u Londonu“, otkrila je Rozi...Rozi je nedavno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.