Remi Totenhema i Čelsija, trijumf Liverpula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Totenhema i Čelsija, trijumf Liverpula

Fudbaleri Totenhema odigrali su bez golova u londonskom derbiju sa Čelsijem, u okviru 14. kola engleske Premijer lige.

Utakmica od koje se mnogo očekivalo donela je razočaravajuću i neefikasnu utakmicu u kojoj su oba tima mogla do pobede, ali na kraju su golovi izostali.

U prvom delu igre dobru šansu da postigne pogodak imao je Pedro u 23. minutu, ali je sjajno intervenisao Ljoris, dok su priliku da donesu prednost domaćinu propustili Son u 28. i Dembele >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u 30.

U nastavku dosta mirnija igra, ali i dobre šanse za Azara u 56. minutu koji je sjajno uhvatio volej iz levog ugla, ali je ponovo bio odličan francuski golman. U 64. minutu odlična akcija Sona i Lamele, koji je u 56. minutu zamenio povređenog Rajana Mejsona, ali posle duplog pasa i šuta Lamele, siguran je bio Asmir Begović.

Do kraja susreta nije bilo izglednijih šansi da dođe do promene rezultata, pa je Totenhem ovim remijem zadržao peto mesto sa 25 bodova, dok je Čelsi bodom zauzeo 14. poziciju sa 15 osvojenih bodova.

Liverpul bolji od Svonsija, remi Noriča i Arsenala

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na svom terenu Svonsi sa 1:0, dok su Norič i Arsenal odigrali nerešeno 1:1 u poslednjim utakmicama 14. kola engleske Premijer lige.

Liverpul se pred svojim navijačima namučio da dođe do trijumfa, ali su ipak sredinom drugog dela igre uspeli da stignu do gola, koji im je doneo drugu uzastopnu pobedu.

Jedini gol na utakmici postigao je Džejms Milner u 62. minutu iz jedanaesterca.

Na utakmici između Noriča i Arsenala viđena je velika borba, ali nijedna ekipa nije uspela da stigne do pobede.

Gosti iz Londona poveli su u 30. minutu golom Mesuta Ozila, da bi izjednačenje Noriču doneo Luis Graban u 43. minutu.

Pored nešto lošijeg rezultata, pošto Arsenal nije uspeo da se izjednači sa liderom šampionata Mančester sitijem na vrhu tabele, "tobdžije" brinu i povrede dvojice ključnih igrača - Aleksisa Sančesa i Lorana Koščelnija.

Arsenal posle kompletnog 14. kola zauzima četvrto mesto sa 27 bodova, Liverpul je šesti sa 23, dok je Svonsi 15, a Norič 16. sa 14, odnosno 13 bodova.

Juče odigrano:

Bornmaut - Everton 3:3

Mančester Siti - Sautempton 3:1

Aston Vila - Votford 2:3

Kristal Palas - Njukasl 5:1

Sanderlend - Stouk 2:0

Lester - Mančester Junajted 1:1

Tabela: Mančester Siti 29, Lester 28, Mančester Junajted 27, Arsenal 2, 7Totenhem 25...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poćetino: Čelsi izgledao kao mali tim

Izvor: B92, 30.Nov.2015, 13:10

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da je njegov tim učinio da Čelsi izgleda kao mali tim...Totenhem i Čelsi odigrali su nerešeno bez golova, u dosadnom londonskom derbiju 14. kola Premijer lige...„Igrali smo protiv branioca titule i dobro je kada steknete utisak da je Čelsi mali tim,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.