Pronađeno obezglavljeno telo britanske glumice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno obezglavljeno telo britanske glumice

LONDON -

U jednom od londonskih kanala, kako danas javlja britanski Bi-Bi-Si (BBC) pronađeno je obezglavljeno žensko telo, a pretpostavlja se da se radi o telu 29. godišnje glumice Džeme MekKlaski.

Kako izveštavaju britanski mediji, telo je u Hakneju pronađeno prekjuče, a policija je pronašla i prvog osumnjičenog u vezi sa ubistvom. Naime, uhapšen je 35. godišnji muškarac, za koga se veruje da je glumičin brat Toni.

Glumica, koja je britanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << publici poznata po ulogama u televizijskim sapunicama, među kojima je i "Ist Enders", nestala je prošle nedelje, a njena porodica i prijatelji su sve do juče pokušavali da je pronađu, tražeći pritom preko interneta i plakata pomoć žitelja istočnog dela Londona.

Skotland Jard se u međuvremenu oglasio saopštenjem, u kojem navode da im identitet pronađenog tela poznat, ali da se čeka obdukcija.

Telo je u kanalu u utorak je primetio slučajni prolaznik, koji je odmah obavestio policiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kanalu pronađeno obezglavljeno telo glumice

Izvor: medio.rs, 08.Mar.2012

U jednom od londonskih kanala pronađeno je obezglavljeno žensko telo. Britanski mediji pišu da se radi o telu 29-godišnje glumice Gemme McCluskie.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.