Novi album Hurtsa u septembru

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jun.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Hurtsa u septembru

Popularni synth-pop Hurts je nedavno objavio detalje svog četvrtog studijskog albuma “Desire“, koji će biti objavljen krajem septembra.

Priču o novom albumu otvorili su još aprila meseca pesmom “Beautiful Ones” i spotom za istu. Bend je najavio i adekvatnu promociju novog albuma na koncertima u Londonu i, na domaćem terenu, u Mančesteru u tom periodu.

Pomenutu pesmu “Beautiful Ones”, inače uvodnu pesmu novog albuma, možete čuti u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Stone Sour otvara evropsku turneju novom pesmom

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jun.2017

Američki rock bend Stone Sour objavio je novu pesmu pod nazivom “Song #3” u susret najavljenoj evropskoj turneji...Ova pesma deo je predstojećeg albuma “Hydrograd” koji će 30. juna izaći za izdavačku kuću “Roadrunner Records“. Kako je Corey Taylor najavio, ovaj album će imati šest...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.