Dosadan ili ne, Čelsi je šampion Engleske! Azar odvezao Murinjov plavi autobus pravo do novog pehara  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadan ili ne, Čelsi je šampion Engleske! Azar odvezao Murinjov plavi autobus pravo do novog pehara (VIDEO)

Plavci peti put u klupskoj istoriji osvojili titulu prvaka Engleske, Azar promašio penal ali se odmah u nastavku akcije iskupio i doneo veliko slavlje na krcatom Stamford Bridžu

Sad je stvarno gotovo. Fudbaleri Čelsija novi su prvaci Engleske, a ovo je londonskim Plavcima peta šampionska titula u klupskoj istoriji. Ekipa Žozea Murinja savladala je na Stamford Bridžu gradskog rivala Kristal Palas sa 1:0 i tri kola pre kraja i teoretski osigurala krunu, prvu posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2010 godine.

Iako su mnogi, među kojima i neke Murinjove kolege, govorili kako Plavci igraju ružan i dosadan fudbal, Čelsi je na to imao pravi odgovor na terenu, a lidersku poziciju u Premijer ligi držao je praktično od prvog kola.

Slavljenička atmosfera podgrevala se na Stamford Bridžu satima uoči utakmice, a prenela se kasnije i na teren što je moglo da se oseti u pojednim trenucima.

Nekako je Murinjova ekipa stegnuto i poprilično nervozno ušla u utakmicu, iako je bila apsolutni favorit. Naravno to je morala da potvrdi na teren, a ovaj zadatak nije bio nimalo lak, jer su gosti konstantno pretili iz kontranapada preko Zahe i Pančona.

Ipak, kako je prolazilo vreme, Čelsi je uz podršku sa tribina dolazio do svoje igre, počeo da stvara šanse i to mu je u završnici prvog poluvremena donelo prednost.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dosadni? Najbolji! Čelsi je šampion!

Izvor: Mondo, 03.Maj.2015

Pobedom protiv Kristal Palasa "plavci" osvojili peti trofej prvaka u klupskoj istoriji!..1955, 2005, 2006, 2010. i 2015!..Stamford Bridž ponovo je dom šampiona Premijer lige! Tim Žozea Murinja u nedelju je pobedio Kristal Palas na svom terenu (1:0) i matematički potvrdio da mu ove sezone nema ravnog...

Nastavak na Mondo...

Čelsi je šampion! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015

Znalo se i ranije, danas je potvrđeno - londonski Čelsi je šampion Engleske...Murinjo je vratio titulu na Stamford Bridž, Plavci su šampioni četvrti put u poslednjoj dekadi...Ubedljivo, bez obzira na osporavanja, Murinjovi momci su zasluženo trijumfovali u ovoj sezoni, a titulu su obezbedili dobrano...

Nastavak na Sportske.net...

Reci ti nama Nemanja, koliko imaš titula sa Čelsijem? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015

Dva Srbina i četiri titule prvaka Engleske! Neobavešteni novinari i veliko slavlje u svlačionici "Plavaca"...Zasluženo slavlje Čelsija, velika radost, prva titula drugog Murinjovog mandata, "Plavci" su osvojili treću krunu sa Portugalcem na čelu, a jedini koji je uspeo da učini isto od trenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.