Big Ben će uskoro utihnuti

Izvor: Svet, 29.Apr.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Big Ben će uskoro utihnuti

Čuveni londonski zvonik Big Ben će posle 157 godina gotovo neprekidnog rada utihnuti na nekoliko meseci, zbog neophodne popravke koja će koštati 29 miliona funti.
Britanski parlament saopštio je danas da će sledeće godine početi trogodišnji projekat obnavljanja zvonika i Elizabetine kule u kojoj je smešten, na jednom krilu Vestminsterske palate, preneo je Bi-Bi-Si.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Big Ben će uskoro utihnuti

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2016

Britanski parlament saopštio je danas da će sledeće godine početi trogodišnji projekat obnavljanja zvonika i Elizabetine kule u kojoj je smešten, na jednom krilu Vestminsterske palate, preneo je Bi-Bi-Si...Sat, ipak, neće biti zaustavljen tokom celog perioda radova, nego samo na nekoliko meseci...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.