Beograd na vodi, gondola u vazduhu: Da li jedva čekate da se provozate?

Izvor: B92, 23.Maj.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na vodi, gondola u vazduhu: Da li jedva čekate da se provozate?

Već početkom naredne godine u Beograd stiže nova atrakcija! Ne, nije u pitanju ni nastup velike svetske zvezde, ni cirkus Medrano, ni neka svetski poznata starleta, iako bi ovo poslednje verovatno najviše obradovalo Beograđane. U pitanju je nešto što će nas staviti rame uz rame s metropolama kao što su London, Madrid i Singapur. Beograd će dobiti svoju gondolu!

Ako ste mislili na venecijanske gondole niste bili u pravu. U pitanju je moderna žičara, nešto poput >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onih planinskih.

“Želimo da Beogradu ponudimo jednu novu atrakciju gondolu kako bi naši turisti i gosti Beograda mogl ida uživaju u pogledu sa visine”, kaže gradonačelnik Siniša Mali.

Kažu da će žičara da spaja blok 70 i Košutnjak jer ako zbog nečega turisti dolaze u Beograd to su te dve lokacije.

“Ja 30 godina slušam o metrou, o renoviranju Slavije, o sređivanju ulice i svemu tome, ali da mi je neko rekao da će gondola biti deo Beograda ne bi m uverovao ovo je ne znaš da li je san ili noćna mora”, kaže Nikola Silić, stendap komičar.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.