Bane tri nedelje van terena

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane tri nedelje van terena

Dobra ili loša vest?

Branislav Ivanović će morati da puazira tri nedelje zbog povrede koju je pokupio na meču protiv Albanije.

Kapiten reprezentacije Srbije je tokom nedelje otputovao u London na detaljne lekarske preglede, kada je navodno utvrđeno da će Ivanović morati da pauzira (najmanje) tri nedelje.

Umesto Ivanovića priliku bi već ovog vikenda protiv Aston Vile mogao da dobije priliku Baba Rahman, novajlija plaćen 21 milion funti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

To će značiti da bi Aspilikueta trebalo da se vrati na svoju poziciju desnog beka, dok bi Rahman kao levi trebalo da ode na to mesto na terenu.

Ivanović će najverovatnije propustiti još i meč protiv Dinamo Kijeva u Ligi šampiona, te Vest Hema, Stouka i na posletku derbi duel sa Liverpulom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IVANOVIĆ MORA NA BOLOVANJE: Čelsi na pet mečeva bez Baneta

Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2015

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović moraće na tronedeljnu pauzu zgbog povrede koju je zadobio tokom kvalifikacionog meča protiv Albanije.. . To znači da će fudbaler Čelsija preskočiti najmanje pet utakmica svog tima odnosno neće biti na raspolaganju Žozeu Murinju za duele...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.