Albanci provociraju i u Londonu!?

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci provociraju i u Londonu!?

Ovo bi bilo razumljivo da za Totenhem nastupaju albanski fudbaleri, ali nikada nijedan Albanac nije igrao na "Vajt Hart Lejnu".

Ko o čemu, Albanci o Srbima.

Albanski navijači nisu propustili ni ovu priliku da se "obrate" Srbima na sportskim borilištima.

Tokom utakmice Lige Evrope između Totenhema i Partizana, koja je inače bila prekinuta zbog četvorice navijača koji su tokom prvog poluvremena uletali na teren, na tribinama "Vajt Hart Lejna" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bila je istaknuta albanska zastava.

Ovog puta, doduše, nije se radilo o zastavi takozvane "Velike Albanije".

Navijači fudbalskih klubova širom sveta često na tribine donose zastave zemalja iz kojih potiču njihovi fudbaleri, nisu retke ni srpske zastave na tribinama stadiona širom Evrope, tako da ni ovaj detalj ne bi bio čudan da u Totenhemu ne igra nijedan albanski igrač.

Štaviše, u popisu svih fudbalera Totenhema od osnivanja kluba - nema nijednog Albanca.

Zanimljivo je uporediti ovaj gest sa postupkom navijača Šalkea od prošle sezone, kada su tokom utakmice sa grčkim PAOK istakli zastavu Makedonije. Nemačka policija istog trenutka ušla je na tribinu iza gola, gde su bili smešteni najvatreniji fanovi Šalkea, i uz upotrebu sile oduzela zastavu za koju je procenjeno da vređa navijače protivničkog kluba i da može da bude povod za eventualne nerede na tribinama.
Pogledaj vesti o: London,   Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Provokacija: Albanska zastava na Vajt Hart Lejnu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2014

Jasno je da su navijači Totenhema rešili da bodu oči Srbima..Posetiocima utakmice Totenhem - Partizan izgleda da nije bilo dovoljno što su četiri puta prekidali meč u prvom poluvremenu. Oni su se svojski potrudili da budu u centru pažnje, pa su preko jedne tribine stadiona Vajt Hart Lejn okačili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zastave Albanije u Londonu na meču Totenhem - Partizan

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 00:32

Fudbaleri Partizana izgubili su od Totenhema sa 1:0 u Londonu, a na Vajt Hart Lejnu bili su i Albanci koji su se pojavili sa svojim zastavama...Incidenata u Londonu nije bilo, niti odgovora "grobara" na provokacije, a pristalice Partizana su pružile sjajnu podršku ekipi Marka Nikolića na Vajt Hart...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.