Di džej Goldi na Kopaoniku

Izvor: B92, 12.Jan.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Di džej Goldi na Kopaoniku

Britanski di džej Goldi i njegov francuski kolega "Kat Kiler" (Cut Killer) biće među izvođačima koji nastupaju u okviru festivala "WHOOPS Baterry - Snowboard & Music" na Kopaoniku od 9. do 11. februara.

Takmičenja 10. i 11. februara prati bogat muzički program, prvog dana u vidu žurki od 20 časova u lokalnim kafićima, a druge večeri u vidu koncerta u hotelu „Grand". Britanski di džej Goldi, francuski hip-hop di džej Kat Kiler, te bendovi "Sajsi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Trance Balkan Desorganisation" i "Overdrive" samo su neki od muzičara koji će nastupati na više lokacija tokom tri dana festivala na planini.

U okviru festivala osim muzičkog programa održaće se i regionalno snoubording takmičenje Evropski kup u disciplinama "Big air" i "Slope Style" uz učešće oko 80 takmičara za nagradni fond od 5.000 evra.

Uvertira će biti u Novom Sadu 24. januara na platou Spensa, gde će takmičari svetskog ugleda pokazati deo svojih umeća, a sve će pratiti i muzički program, kao i velika žurka posle ovog takmičenja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snowboard & Music Festival na Kopaoniku

Izvor: Kontra magazin, 11.Jan.2009, 17:37

State of Exit i Udruženje Freestyler predstavljaju WHOOPS Baterry - Snowboard Music Festival na Kopaoniku od 9. do 11. februara ove godine. U okviru festivala održaće se snowbording takmičenje najvišeg ranga u regionu - Evropski kup u disciplinama "Big Air" i "Slope Style". Kup se održava šesti...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.