Ponedeljak, 12.01.2009.

10:00

Di džej Goldi na Kopaoniku

Britanski di džej Goldi i njegov francuski kolega "Kat Kiler" (Cut Killer) biće među izvođačima koji nastupaju u okviru festivala "WHOOPS Baterry - Snowboard & Music" na Kopaoniku od 9. do 11. februara.

Izvor: B92

Default images

Takmičenja 10. i 11. februara prati bogat muzički program, prvog dana u vidu žurki od 20 časova u lokalnim kafićima, a druge večeri u vidu koncerta u hotelu „Grand“. Britanski di džej Goldi, francuski hip-hop di džej Kat Kiler, te bendovi "Sajsi", "Trance Balkan Desorganisation" i "Overdrive" samo su neki od muzičara koji će nastupati na više lokacija tokom tri dana festivala na planini.

U okviru festivala osim muzičkog programa održaće se i regionalno snoubording takmičenje Evropski kup u disciplinama "Big air" i "Slope Style" uz učešće oko 80 takmičara za nagradni fond od 5.000 evra.

Uvertira će biti u Novom Sadu 24. januara na platou Spensa, gde će takmičari svetskog ugleda pokazati deo svojih umeća, a sve će pratiti i muzički program, kao i velika žurka posle ovog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: