Izvor: Blic, 15.Sep.2016, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atinjani THE CAVE CHILDREN nastupaju u Beogradu

The Cave Children je grčki psihodelični pop-rok bend iz Atine koji će nastupiti u beogradskom Elektropioniru u sredu, 21. septembra s početkom u 21 čas.

Članovi benda su Vasilis Vlahakos (vokali/gitara), Vasilis Nicakis (bas gitara), Dimitris Stergiou (bubnjevi) i Orestes Benekas (klavijature). Bend je nastao 2013. godine u periodu ekonomske krize u Grčkoj, što je uticalo da se fokusiraju na stvaranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sanjive pop muzike kao beg od svakodnevnice.

Nakon kretanja po andergraund krugovima u Atini, bend 2015. izdaje album prvenac "Quasiland" koji je dobio pozitivne kritike u štampi kao što su NME, Shindig!, Happy Magazine.

Ubrzo slede brojni nastupi po Grčkoj i Kipru, a najzapaženiji su oni sa Allah Las, Lanom del Rey, Radio Moscow, Ought. U planu je da krajem 2016. izbace nov materijal, a bend se trenutno nalazi na turneji u okviru koje će posetiti i Srbiju.

Cena ulaznice za koncert The Cave Children je 500 dinara na ulazu kluba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

The Cave Children u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Sep.2016

U petak, 16. septembra, u novosadskom Omladinskom centru CK 13 koncert će održati grčki sastav The Cave Children. Kao predgrupa nastupiće lokalni bend Microsonic...The Cave Children je psihodelični pop bend iz Atine koji čine Vassilis Vlahakos (vokal/gitara), Vassilis Nitsakis (bas), Dimitris Stergiou...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.