Mihajlović: Građani glasali za stabilnost Srbije

Izvor: B92, 05.Maj.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Građani glasali za stabilnost Srbije

Beograd -- Građani su i na ponovljenim izborima glasali za stabilnost Srbije, ocenila je potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Ona je navela da je trijumf liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" na ponovljenim izborima bio ubedljiviji nego 24. aprila.

I ponovljeni izbori pokazali su zašto je ta lista osvojila apsolutnu pobedu i dvostruko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više glasova nego sve opozicione stranke zajedno, dok je opozicija, tvrdi Mihajlović, pokazala da je njihov najveći uspeh za nekoliko promila jedva preskočeni cenzus.

"Svaka čast na 5,01 odsto osvojenih glasova", navodi Mihajlović u saopštenju dostavljenom medijima.

"Ovi rezultati pokazuju da su građani ponovo odlučili da Srbiju ne vraćaju u prošlost i da su osudili pokušaj opozicije da ugrozi stabilnosti Srbije samo da bi prikrili izborni neuspeh", navela je Mihajlović izrazivši nadu da će stranke opozicije u novom sazivu parlamenta imati malo više odgovornosti prema svojoj zemlji i "da više nikad neće pokušati da ugroze stabilnost Srbije zbog svojih ličnih i partijskih interesa".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.